Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Salih Uçan Beşiktaş Forması / Salih Ucan Transferde Kararini Verdi / Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren salih, adeta küllerinden doğdu.

Salih Uçan Beşiktaş Forması / Salih Ucan Transferde Kararini Verdi / Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren salih, adeta küllerinden doğdu.. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Salih uçan, bucaspor forması giydiği dönemde beşiktaş'la karşılaştıkları maçla ilgili şu itirafta bulundu Beşiktaş'ın transfer etmek istediği salih uçan, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dorukhan toköz yerine salih uçan. Salih uçan ile 7.5 milyon tl'den 3 yıllık anlaşma sağladığı gelen haberler arasında.

Takımın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. 2 kez ağları salladı, 6 da gol pası verdi. Takımın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak.

Son Dakika Salih Ucan Gun Sayiyor Besiktas Ile 3 Yillik Sozlesme Spor Haberi
Son Dakika Salih Ucan Gun Sayiyor Besiktas Ile 3 Yillik Sozlesme Spor Haberi from i4.hurimg.com
Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Salih uçan ile 7.5 milyon tl'den 3 yıllık anlaşma sağladığı gelen haberler arasında. Salih uçan, beşiktaş maçında oynayabilecek mi? Ben bunlara salih uçan'ı söyledim, almadılar. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Takımın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı.

Tatilde de çalışmalarını aksatmayan 27 yaşındaki futbolcu, bireysel antrenmanlarını instagram hesabından paylaşıyor. Beşiktaş, yıldız futbolcuyla 3 yıllığına anlaşma sağladı. Alanyaspor'la da görüşüyoruz şeklinde konuştu. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren salih, adeta küllerinden doğdu. Genç futbolcu, kendisini en çok heyecanlandıran anları paylaştı. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Aytemiz alanyaspor'da geride bıraktığımız sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken salih uçan, kulübüyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından kara kartal'ın radarına girmişti. 26 yaşındaki futbolcu, 11 maçta oynadı ve 1 gol kaydetti. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir rekabet içinde. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın beşiktaş ile anlaştığı ileri sürüldü. Şampiyonluk yolunda en iddialı takım konumunda bulunan beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer planlamasını yapıyor.

Aytemiz alanyaspor'da geride bıraktığımız sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken salih uçan, kulübüyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından kara kartal'ın radarına girmişti. İtalyan takımlarından empoli forması giyen salih uçan, trt spor'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için adeta gün sayıyor. Emre kocadağ, planlama yapmaya çalışıyoruz.

Son Dakika Transfer Haberi Fenerbahce Galatasaray Besiktas Ve Trabzonspor Pesindeydi Salih Ucan Transferinde Ters Kose Haber Turkiye
Son Dakika Transfer Haberi Fenerbahce Galatasaray Besiktas Ve Trabzonspor Pesindeydi Salih Ucan Transferinde Ters Kose Haber Turkiye from haber-turkiye.com
Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir rekabet içinde. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında salih uçan ile ilgili bir soruyu yanıtladı. Sion'da forma giydiği dönemde devre arası kampı için komanda eğitimine gittiklerini anlatan salih uçan, orada 10 takım vardı. Beşiktaş, 31 mayıs'ta alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan salih uçan ile anlaşma sağladı. Sözleşmesinin bittiği aytemiz alanyaspor ile yollarını ayıran salih uçan, haftalar önce anlaşma sağladığı beşiktaş'a imza atmak için geri sayıma geçti. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak.

Sözleşmesinin bittiği aytemiz alanyaspor ile yollarını ayıran salih uçan, haftalar önce anlaşma sağladığı beşiktaş'a imza atmak için geri sayıma geçti.

Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı. Emre kocadağ, planlama yapmaya çalışıyoruz. Sion'da forma giydiği dönemde devre arası kampı için komanda eğitimine gittiklerini anlatan salih uçan, orada 10 takım vardı. Takımın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren salih, adeta küllerinden doğdu. Salih uçan, beşiktaş maçında oynayabilecek mi? Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren salih, adeta küllerinden doğdu. Beşiktaş kulübü ile bir görüşme olduğunu biliyorum. Beşiktaş yöneticisi emre kocadağ, trt spor canlı yayınında salih uçan ile ilgili bir soruyu yanıtladı. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Dorukhan toköz yerine salih uçan. Takımın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran salih uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi.

Beşiktaş ve trabzonspor'un aradığı doğru. Tatilde de çalışmalarını aksatmayan 27 yaşındaki futbolcu, bireysel antrenmanlarını instagram hesabından paylaşıyor. Dorukhan toköz yerine salih uçan. Samet hoca, 'salih tüh kaçırdım seni, ben olsam beşiktaş'a gelirdin' dedi. Alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Son Dakika Besiktas Ta Salih Ucan In Ardindan Bir Isimle Daha Anlasma Sagladi Besiktas Spor Haberleri
Son Dakika Besiktas Ta Salih Ucan In Ardindan Bir Isimle Daha Anlasma Sagladi Besiktas Spor Haberleri from i2.milimaj.com
Genç futbolcu, kendisini en çok heyecanlandıran anları paylaştı. Beşiktaş, yıldız futbolcuyla 3 yıllığına anlaşma sağladı. Dorukhan toköz yerine salih uçan. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile 30 haziran'da sözleşmesi sona erecek olan salih uçan transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın yöneticisi emre kocadağ, alanyaspor'da forma giyen salih uçan hakkında açıklama yaptı. Aytemiz alanyaspor'da geride bıraktığımız sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken salih uçan, kulübüyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından kara kartal'ın radarına girmişti. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile 30 haziran'da sözleşmesi sona erecek olan salih uçan transferinde mutlu sona ulaştı.

Sion'da forma giydiği dönemde devre arası kampı için komanda eğitimine gittiklerini anlatan salih uçan, orada 10 takım vardı.

Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek salih uçan için çalışmalarına hız veren beşiktaş, deneyimli futbolcuyu bedelsiz kadrosuna katmak istiyor. Bir dönem beşiktaş forması giyen eski futbolculardan fazlı ulusal, roma forması giyen fenerbahçeli salih uçan ve galatasaray kaptanı selçuk i̇nan'ı zamanında antalyaspor'a önerdiğini ancak ilgilenilmediğini iddia etti. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Süper lig'de şampiyonluğa ulaşan beşiktaş'ta transfer çalışmakları tüm hızıyla sürüyor. Aytemiz alanyaspor'da geride bıraktığımız sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken salih uçan, kulübüyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından kara kartal'ın radarına girmişti. Bu sezon alanyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dört büyükleri peşine takan salih uçan, beşiktaş formasına çok yakın. Şampiyonluk yolunda en iddialı takım konumunda bulunan beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer planlamasını yapıyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Bu sezon alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren salih, adeta küllerinden doğdu. 2 kez ağları salladı, 6 da gol pası verdi.

Aytemiz alanyaspor'da geride bıraktığımız sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken salih uçan, kulübüyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından kara kartal'ın radarına girmişti salih uçan. Salih uçan ile 7.5 milyon tl'den 3 yıllık anlaşma sağladığı gelen haberler arasında.